O NJOJ SADA PRIČAJU SVI Na čelu Radonjićevog kluba koji drma Evropu je "prava bomba" (FOTO)

16:56 | 05-04-2024

Šoutajm 0

Evidentno je zašto važi za jednu od najlepših žena u košarci.

Begum Jucel
Screenshot Instagram

O istanbulskom košarkaškom klubu Bahčešehiru se ovih dana priča ne samo zbog toga što igra finale FIBA Evrokupa, već i zbog jednog značajnog razloga. Ovaj klub je u centru pažnje zbog žene koja je na njegovom čelu.

Ekipa turskog Bahčešehira, koju sa klupe vodi Dejan Radonjić, uspela je da se plasira u finale FIBA Evrokupa nakon pobede nad Varezeom rezultatom 81:73 u drugoj utakmici polufinala.

Nemački tim Kemnic će biti rival Radonjićevom timu u borbi za titulu, a finale će takođe biti odigrano u formi serije od dva dobijena meča.

Begum Jucel, predsednica Bahčešehira, pruža podršku timu iz prvih redova. Pored toga što je žena na visokoj poziciji u sportu i što je prva žena na čelu nekog kluba u Turskoj, privlači pažnju i svojim izgledom.

Na Instagramu je sa svojim pratiocima podelila trenutke slavlja nakon prolaska u finale.

Ona je postala predsednica kluba u decembru 2023. godine, a pre toga je bila članica upravnog odbora.

Po dolasku na čelo kluba, posetila je Beograd, gde se sastala sa Dejanom Bodirogom. Sastanak sa prvim čovekom Evrolige imao je za cilj razmatranje potencijalnog pridruživanja novog turskog kluba eliti.

Plan je da se Bahčešehir i Bešiktaš udruže i zajedničkim snagama pokušaju da osvoje mesto u prestižnom takmičenju, eventualno dobijanjem specijalne pozivnice.

Begum Jucel, koja je majka dvojice sinova sa poznatim turskim di-džejom Dogušom Kabakorom, često deli momente iz svog života sa svojih više od 130 hiljada pratilaca na Instagramu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading