KO JE MOMAK KOJI PRETI ZVEZDI? Do juče je bio amater, a sada zatrpava koševe najboljim timovima u zemlji

16:30 | 16-02-2024

Sportski pogled 0

Samo onima koji nisu pratili Košarkašku ligu Srbije ove sezone je ispadanje Borca bilo iznenađenje.

Čačak 94
KSS

Ekipa Čačka 94 uspela je ne samo da izbaci, već i da u potpunosti, u svim segmentima igre, nadigra ABA ligaša iz istog grada, a to je samo potvrda fenomenalnog posla koji se radi u ovom klubu.

Do detalja pažljivo krpljen sastav tokom leta ima, narodski rečeno, i glavu i rep, a kao neko ko se posebno istakao u duelu sa Borcem bio je Petar Grojić, momak koji je ove sezone u profesionalne vode ušao prilično tiho, ali je vrlo brzo napravio veliki bum.

Novu priliku da zablista, Grojić će imati u polufinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde koja je eliminisala FMP.

Čačak 94 KSS
 

 

Protiv Borca je ubacio 20 poena, uz fenomenalan procenat sa distance i sjajan šut, a ono što je interesantno jeste to da je ovaj momak do početka ove sezone igrao - drugoligašku košarku?

Rang u kojem smo godinama gledali sve i svašta evidentno da ima i šta kvalitetno da ponudi, a Grojić je košarkašku karijeru gradio u redovima Klika iz Arilja, odakle je letos potpisao ugovor sa prvoligašem Čačkom 94, sa kojim je izborio plasman na Kup i režirao senzaciju, koja to možda i nije.

Nema sumnje, pred ovim momkom rođenim 2001. godine je budućnost, a novu priliku da pokaže kvalitet imaće protiv Evroligaša i jednog od najboljih timova u zemlji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading