NOVAKA ČEKA RANA ELIMINACIJA? Čuveni novinar upozorava: Ako se to desi, Đoković će imati problem

12:23 | 28-09-2024

Tenis 0

Ima li još vatre u Novakovim očima?

Novak Đoković

Novinar specijalizovanog portala Tenis 365, Kevin Palmer, izneo je svoja predviđanja pred finiš teniske sezone.

Prošle godine je završnica Dejvis kupa u sam vrh plasirala Janika Sinera, koji je trijumfovao u Melburnu i Njujorku.

Zbog toga Palmer smatra da poslednje mesece treba da posmatramo kao najavu onoga što nas očekuje u 2025. godini. Najpre se pozabavio bitkom za prvo mesto između Janika Sinera i Karlosa Alkarasa.

- Aleksander Zverev možda jeste drugi na ATP listi, ali nema sumnje da su dvojica najboljih Siner i Alkaras. Duo koji je podelio Grend slem titule između sebe ove godine i zacementirao status kao igrača koje treba pobediti. Turnir u Pekingu, Mastersi u Šangaju i Parizu, ATP Finale i Dejvis kup biće potencijalno pozornica za novo veliko rivalstvo u muškom tenisu. Dok dođemo do narednog Australijan opena, promena u odnosu snaga može biti viđena - smatra Palmer.

Što se Novaka Đokovića tiče, izvesno je da će gotovo sve zavisti od njegove motivacije.

- Osvajač 24 Grend slem titule je potvrdio da će igrati u Šangaju, što je iznenađenje. Nije igrao na azijskoj turneji od 2019. godine i njegovo prisustvo u Kini sugerište da ima malo više motiva da igra na Mastersima nego što je nagoveštavao prethodnih meseci. Đokovićev govor tela i želja da se nadmeće će nam reći šta želi u ostatku godine. Ako kroči na teren i oseti da ne treba da bude tu mogao bi vrlo lako da izgubi u ranoj fazi i završi 2024. takmičarsku godinu - zaključio je Palmer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading