DAĆEMO SVE OD SEBE PROTIV INTERA Drkušić: Prekidi su naše oružje

12:04 | 28-09-2024

Fudbal 0

Srećan sam zbog prvenca, mada mi je primarni zadatak da čuvam mrežu svog gola, lep je osećaj postići pogodak za voljeni klub, rekao je fudbaler Crvene zvezde Vanja Drkušić posle pobede protiv Železničara iz Pančeva (2:1).

fkcz

- Mislim da smo izuzetno opasni iz prekida i da je svaki centaršut iz kornera ili slobodnog udarca - velika prilika za naš tim. Elšnik ima odličnu nogu, dobro se poznajemo i hvala mu na asistenciji. Mnogo pažnje posvećujemo prekidima, o čemu svedoči i dobar učinak, kao i to da se i mi defanzivci upisujemo u strelce. Osim mene, Spajić i Mimović su takođe pogađali iz prekida, tako da nema sumnje da nam je to jedno od najvećih oružja. Mislim da bi to moglo da napravi razliku u evropskim utakmicama, protiv velikih timova koji nas očekuju - istakao je Drkušić za klupski sajt.

Zvezdu već u utorak od 21 čas očekuje gostovanje Interu u drugom kolu Lige šampiona.

- U odličnom smo raspoloženju nakon istorijske pobede od 4:0 u večitom derbiju. Momci su odigrali perfektnu utakmicu. Nakon toga, savladali smo i Železničar, koji me je prijatno iznenadio. Dobra su ekipa, igraju zanimljivo, ali smo na našem stadionu osvojili zaslužene bodove. Inter je veliki klub, imaju odličan igrački kadar, ali i tradiciju. Ne plašimo se nikog, došli smo u Ligu šampiona da bismo sa svakim odmeravali snage ravnopravno. Daćemo sve od sebe da predstavimo Crvenu zvezdu na pravi način - zaključio je slovenački reprezentativac.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading