SRCE MI SE SLAMA SVAKI PUT Đoković progovorio o najtežim trenucima u karijeri, jedna stvar mu baš teško pada

13:18 | 01-11-2023

Tenis 0

Pred start Mastersa u Parizu, neprikosnoveni srpski as otkrio je šta je to što ga u poznim igračkim godinama gura napred i motiviše da i pored svih dostignuća i rekorda "grize" na terenu.

Novak Đoković

 

Iako je zagazio u 37. godinu života Novak Đoković i dalje nezaustavljiv.

Ove sezone osvojio je čak tri grend slema, postao apsolutni rekorder sa 24 titule na najvažnijim turnirima, lagano gazi ka jubilarnoj 400. nedelji na prvom mestu ATP liste i nema nameru da se zaustavi.

Pred start Mastersa u Parizu, neprikosnoveni srpski as otkrio je šta je to što ga u poznim igračkim godinama gura napred i motiviše da i pored svih dostignuća i rekorda "grize" na terenu.

Srpski as je priznao da mu je u ovoj fazi karijere potrebno više motivacije nego pre pet ili 10 godina i da mu razdvojenost od porodice izuzetno teško pada. Međutim, upravo u toj patnji pronalazi najveću motivaciju.

- Srce mi se slama svaki put kada ih ostavim. Dakle, kada putujem, kada idem negde, silno želim da pobedim. Želim da to putovanje bude vredno toga - otkrio je Novak u razgovoru za "Eurosport".

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading