NADAL JE U VELIKOM PROBLEMU Rafa sve otkrio, mnogo su muči - ništa više nije isto

09:15 | 21-03-2024

Tenis 0

Rafael Nadal daje sve od sebe da se vrati na teren...

Rafael Nadal
Tanjug/Ap

- Prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan - rekao je Rafael Nadal.

Nastavio je u istom ritmu.

- Daću sve od sebe da pokušam da počnem sezonu na šljaci, što je moj cilj, radim na tome i trudim se, ali od sada šta može da se desi... Ne usuđujem se više da kažem bilo šta jer je u poslednje vreme teško da ja dam prognoze. Nažalost, tako je - rekao je on pre ceremonije dodele nagrada svoje fondacije.

Radi vredno, ali nije siguran u kapacitete.

- Ni u jednom trenutku nisam prestao da treniram. Trudim se u svakom trenutku. Dobro se osećam, jednostavno nisam uspeo da ispoštujem raspored koji bih želeo u ovom trenutku. Nadam se da stvari mogu da se promene, ali ja ne mogu ništa reći jer ni ne znam.

OTKRIVENA ŠOK ISTINA O NADALU Rafi doktori pre 20 godina rekli strašnu stvar

O tome da li je optimista po pitanju svog povratka u bliskoj budućnosti, on je prokomentarisao.

- Nije bitno da li sam optimista ili ne, ja sam realan. Prošlo je godinu i po ili dve otkako je nemoguće da se takmičim, zbog čega je prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan.

Nije mu lako...

- Da moram da budem negativan, verovatno ne bih ni pokušavao. Mnogo je vremena prošlo, imam mnogo godina i dugu karijeru iza sebe. Na kraju se trudim idem iz dana u dan, radim posao koji moram da radim da bih sebi dao prilike i videćemo koliko dugo možemo da pokušavamo - istakao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading