OTKUD NOVAK NA UTAKMICI? Đoković je zbog jednog čoveka zavoleo Servet, isplivala fotografija stara 10 godina - već jednom ih je bodrio sa tribina (FOTO) (FOTO)

23:01 | 20-05-2024

Tenis 0

Novak je posle ravno 10 godina ponovo došao da bodri švajcarski Servet.

ata

Srpski teniser Novak Đoković bio je gost švajcarskog kluba Servet koji je ovog ponedeljka igrao pretposlednje kolo plej-ofa tamošnjeg šampionata protiv Jang Bojsa (0:1).

NEOBIČNA SITUACIJA U ŽENEVI Đoković još nije saznao rivala, a evo i zašto

POSLE SRPSKOG, DOKOVIĆ PRATI I ŠVAJCARSKI DERBI Novak u Ženevi gleda Zvezdinog dželata

Mnogima nije bilo jasno zašto je Nole odlučio da dođe i bodri klub iz Ženeve, ali za tako nešto postoji ozbiljan razlog.

 

 

Moramo da se vratimo 10 godina unazad u 2014. godinu kada je Novak bodrio isti klub sa tribina, sa sve šalom oko vrata, a tada je uživao u čarima ovog kluba zajedno sa Viktorom Troickim. Obilazili su kompleks kluba, čak i trenirali sa fudbalerima...

Zašto baš Servet?

Novakov drug iz detinjstva, a kasnije i kum Neven Marković u to vreme branio je boje baš Serveta, pa je Novak zbog njega došao u posetu švajcarskom klubu.

 

 

- Novak i ja smo stari drugari, tokom detinjstva smo svaki dan igrali fudbal, takoreći visili na terenu. Rastali smo se kada je on otišao na akademiju kod Nikole Pilića, ali prijateljstvo i dalje traje - rekao je svojevremeno Neven.

Neven je nedavno krstio Stafana i Taru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading