AU, KAKVA PORUKA ZA NOVAKA Legendarni Hrvat se oglasio, poslao jake reči podrške Đokoviću posle "utišavanja" publike na Vimbldonu

16:50 | 09-07-2024

Tenis 0

Kakve reči čuvenog sportiste upućene Novaku Đokoviću

app

Srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, posle pobede nad Holgerom Runeom i to sa 3:0 u setovima. 

Novakov naredni rival je Aleks De Minor, a veliku pažnju je privukao Đokovićev intervju na terenu posle meča, kada mu se nije dopala reakcija Runeovih navijača. 

- Svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respektima, želim lakuuuuu noć. Doooooooobro veče, doooooooobro veče. Vrlo dobro veče! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao "buuu". Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete - rekao je Đoković. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ĐOKOVIĆ OTVARA MUZEJ U BEOGRADU Novak otkrio detalje, zna se i gde će se nalaziti

Sve to je izazvalo različite reakcije javnosti, nekima se to dopalo, nekima ne, ali jedan od onih koji su podržali Novaka, bio je legendarni hrvatski fudbaler, Dejan Lovren. 

Novak Đoković Printscreen/Instagram
 

- Laaaaku noć. Neka si im rekao. Bravo Nole - napisao je Lovren na svom Instagramu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading