VELIKI PROBLEMI NAJLEPŠE TENISERKE NA SVETU Jedva hoda, koristi štaku i upoznala je Đokovića - evo šta joj je Novak rekao (FOTO)

06:30 | 30-08-2024

Tenis 0

Ona je zvezda u usponu svetskog tenisa.

jara

Malo ko je čuo za teniserku Jaru Alhogbani, ali je moguće da će se to uskoro promeniti, pošto se velikom brzinom probija ne samo kroz svet sporta, već i mode. 

Radi se o devojci iz Saudijske Arabije koja će u novembru napuniti 20 godina i prva je profesionalna teniserka iz svoje zemlje, što dovoljno govori o značaju njene pojave.

"NISAM VIDEO POENTU DA NASTAVIM" Đere objasnio zašto je predao meč Đokoviću

Takođe, Jara važi verovatno i za najlepšu teniserku na svetu, što su prepoznali i razni časopisi, između ostalih i arapski "Vog", koji ju je stavio na naslovnu stranu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

 

Ipak, nije sve tako blistavo u karijeri mlade Alhogbani. Naime, ona je doživela veoma tešku povredu zbog koje ima poteškoće da hoda i zbog koje je primorana da nosi štaku. Srećom, očekuje se potpuni oporavak, te će ona moći da nastavi profesionalno da se bavi tenisom. 

jara Printscreen/Instagram/yaraalhogbanii
 

Zanimljivo, dok je Novak Đoković boravio u Saudijskoj Arabiju, imala je prilike da ga upozna, a u intervjuu za "Arab njuz" je otkrila kako je izgledao susret sa najvećim igračem u istoriji "belog sporta":

- Ranije sam bila uplašena od njega, ali kada sam ga upoznala, bio je neverovatan. Pokazao je pažnju, što je doprinelo tome da ga još više volim, stalo mu je i bio je radoznao po pitanju tenisa u Saudijskoj Arabiji. Postavljao je mnogo pitanja, zbog čega sam se osećala primećenom i cenjenom, što je bio lep osećaj, pogotovo zbog njega. Sigurna sam da se još mnogo dece upisalo na tenis posle toga.

Trebalo bi biti iskren i reći da Jara Alhogbani nije preterano talentovana za tenis i da u dosadašnjem toku profesionalne karijere nijednom nije pobedila, bar prema podacima koje nam nudi sajt "Flešskor"

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading