ALO! TIKET DANA Vreme je za Ligu šampiona

11:33 | 17-09-2024

Fudbal 0

Evo koje su sve kvote u ponudi.

Trofej Lige šampiona

Konačno počinje nova sezona Lige šampiona. Elitno takmičenje će se sada igrati u novom formatu i biće zanimljivo videti kako će sve to izgledati.

Ukoliko ste raspoloženi da okušate sreću i pokažete znanje, kladionica "SoccerBet" nudi najbolje kvote, a mi vam dajemo predlog šta da odigrate.

JANG BOJS - ASTON VILA (18:45)

Švajcarski šampion se poslednjih godina profilisao kao redovan učesnik Lige šampiona, dok se nekadašnji šampion Evrope posle dugo vremena vratio u elitno takmičenje. Jasno je da je kvalitet na strani engleskog tima koji je favorit na ovom meču.

Predlog: 2 Kvota 1.70

MILAN - LIVERPUL (21.00)

Jedan od najvećih evropskih klasika. Prva asocijacija kada se spomenu ova dva tima jeste kultno finale u Istanbulu 2005. godine, kada je Liverpul pobedio nakon što je Milan vodio sa 3:0. Italijanski tim je ovog vikenda ostvario prvu pobedu u Seriji A, dok je Liverpul doživeo prvi poraz u Premijer ligi.

Predlog: 2 Kvota 2.00

BAJERN - DINAMO ZAGREB (21.00)

Šampion Hrvatske otvara sezonu u elitnom takmičenju na najtežem mogućem gostovanju. Prethodni put kada su se dva tima sastala na "Alijanc areni", Bajern je slavio sa 5:0. Tako nešto se očekuje i sada, budući da bi sve osim ubedljive pobede minhenskog giganta bilo veliko iznenađenje.

Predlog: Dupla pobeda - Kvota

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading