OD NJEGA SU NAPRAVILI ZVEZDU, A ON IH SADA SRAMNO PROVOCIRA Evo zašto je bačena kesa na Tiba Kurtou (VIDEO)

12:41 | 30-09-2024

Fudbal 0

Belgijanac je tri godine proveo u Atletiku

Tibo Kurtoa

Sinoć je odigran veliki derbi madridski derbi između Atletika i Reala. Meč na stadionu "Vanda Metropolitano" je završen nerešenim rezultatom 1:1, ali ono što je obeležilo ovaj duel jeste detalj iz 69. minuta.

Tada je na teren ubačena kesa sa čudnim sadržajem, zajedno sa pregršt upaljača i drugih tvrdih predmeta i to u pravcu golmana Real Madrida Tiba Kurtoe.

Utakmica je tada prekinuta, igrači su otišli u svlačionicu i vratili su se nakon dvadesetak minuta, a na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome su svi imali priliku da vide šta je radio Kurtoa.

Belgijanac je poprilično odugovlačio vreme na svakom prekidu, a takođe je često gestikulirao ka navijačima kluba u kom se najpre proslavio, pre odlaska za stalno u Čelsi na startu karijere

 

.

 

Nakon incidenata na snimcima se jasno vidi kako Belgijanac dodatno nervira masu oko sebe. Na sve je odreagovao Dijego Simeone, trener koji ga je i doveo u Atletiko 2011. na pozajmicu.

- Klub mora da kazni navijače koji su pravili incidente. Takvi ljudi nam ne trebaju. Međutim, nije krivica samo njihova. Oni su reagovali zbog nečega na terenu. Mislim da mora da bude sankcionisan i onaj koji ih je provocirao - aludirao je Simeone na Kurtou.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading