ODRADILI SMO SVE ŠTO SMO PLANIRALI Milojević posle prve provere: Raduje motivacija mladih igrača

19:42 | 17-01-2024

Fudbal 0

Crveno-beli slavili posle preokreta

Milojević
Fk Crvena Zvezda


Odradili smo u velikom delu sve što smo planirali. Igrali smo protiv dobrog protivnika i veoma je bitno da u ovom periodu implementiramo detalje na kojima smo radili prethodnih dana na treninzima, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede protiv Akritasa (3:2) u prvom pripremnom meču na Kipru.

- U Beogradu akcenat je bio više na fizičkoj pripremi, dok smo na Kipru fokusirani na tehničkim elementima. Igrači shvataju koji su zahtevi u igri. Uočili smo dosta dobrih detalja, ali i onih koje bismo trebali da ispravimo. Raduje me motivisanost i energija mladih igrača koji su dobili priliku u drugom poluvremenu. Pokazali su da pored momaka, koji su već skrenuli pažnju na sebe kao što su Kosta Nedeljković, Jovan Mijatović, Vladimir Lučić i Stefan Mitrović, imamo dosta dobrih igrača iz Omladinske škole - istakao je Milojević.

Na mladim igračima je da vredno rade i treniraju, dodao je Zvezdin trener.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Postoji povezanost između omladinaca, Grafičara i prvog tima. Veoma im znače utakmice u seniorskom fudbalu. Siguran sam da će napredovati na zimskim pripremama, s obzirom na to da je izuzetno značajno za njih da slušaju šta radimo pre svega, a onda i da treniraju sa prvotimcima, od kojih mogu mnogo da nauče.

Zadovoljan sam njihovim odnosom na treninzima i utakmicama, naglasio je on.

- Nije im sigurno lako, pripreme kod mene nikada nisu jednostavne, znam da su “teške noge”, igraju pod punim opterećenjem, ali tako smo planirali i u istim uslovima ćemo odigrati i predstojeću utakmicu - zaključio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading