NEMA ZIME ZA CRVENO-BELE Evo ko su novi Zvezdini biseri koji će zasijati ovog proleća

20:57 | 04-02-2024

Fudbal 0

Zvezda baš dugo nije imala ovakvu zaradu tokom samo jednog prelaznog roka, a ove godine zaradila je čak 20.800.000 evra.

Fudbal
Fk Crvena Zvezda

 

Fudbalski klub Crvena zvezda ove zime nije imao tako "ubitačan" transfer period kao letos, bar što se tiče dolazaka, ali su zato odlasci bili u prvom planu.

Veliki broj igrača napustio je "Marakanu", neki za stalno, neki na pozajmicu uz moguć otkup, neki samo kako bi sticali iskustvo i dobili minutažu.

Zvezda baš dugo nije imala ovakvu zaradu tokom samo jednog prelaznog roka, a ove godine zaradila je čak 20.800.000 evra kada su u pitanju samo četiri igrača. Ljutice Bogdana napustili su Jovan Mijatović, Kosta Nedeljković (ostaje na pozajmici do kraja sezone), Uroš Kabić (pozajmica), Stefan Mitrović i Kings Kangva (pozajmica).

Fudbal Fk Crvena Zvezda
 

Međutim, daleko od toga da to znači da crveno-beli više nemaju mlade i perspektivne igrače pred kojima je svetla budućnost, naprotiv.

Ovog proleća treba očekivati da zasijaju novi biseri, a neki od njih pokazali su svoj potencijal na pripremama na Kipru i dokazali treneru Vladanu Milojeviću da zaslužuju mesto u ekipi.

Pre svih, tu se misli na Nikolu Kneževića, Jovana Šljivića i Viktora Radojevića, igrače koji su postizali golove, asistirali i upisali zapaženu minutažu. Naravno, tu je i Andrija Maksimović, kao i najveće pojačanje ove zime Uroš Sremčević koji bi trebalo da bude adektavan naslednik Jovanu Mijatoviću.

Fudbal Fk Crvena Zvezda
 

Mladi igrači u prvom timu Zvezde po pozicijama:

Golman: Vuk Draškić.

Odbrana: Ognjen Mimović, Aleksej Vukičević, Veljko Milosavljević, Viktor Radojević.

Sredina: Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Marko Stamenić, Nikola Mituljikić.

Napad: Vladimir Lučić, Jovan Mituljikić, Uroš Sremčević, Aleksandar Kahvić (na pozajmici u Železničaru).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading