PREVARA KAKVA SE NE PAMTI, RUMUNIJA GORI ZBOG SKANDALA Igrao za Barselonu, ali poslao brata blizanca umesto sebe u Dinamo?!

11:37 | 13-05-2024

Fudbal 0

Neverovatna priča iz komšiluka.

Edgar Ie

Gori Rumunija zbog nezapamćene prevare. Prosto su u šoku naše komšije kakvu je prevaru izveo igrač Dinamo Bukurešta Edgar Ie.

Naime, u Dinamu su potpisali bivšeg igrača Barselone i Sportinga koji je umesto sebe, poslao brata blizanca da igra u Rumuniji?!

Problem je u tome što mu je brat igrač daleko slabijeg kvaliteta i renomea. Celu situaciju su u Bukureštu "provalili" kada su shvatili da nisu dobili ono što su platili.

Takođe, Edinaldo Ie (brat blizanac. prim.aut.) ne govori tečno engleski. Edgar - da. Naročito s obzirom na to da je branio boje i Fejnorda, Trabzona i mnogih drugih klubova.

Kada su čelnici Dinama zatražili od Edinalda da pokaže vozačku dozvolu kako bi potvrdili identitet, ovaj je to - odbio. 

- Nadrealno. Pitao sam se da li sanjam. Počeo sam da okrećem telefone, da razgovaram sa prijateljima i vest je tačna, ne mogu da verujem. Niko nije demantovao. Saznao sam da ima brata blizanca koji je takođe fudbaler - rekao je Florin Prunea, prvi čovek Dinama.

Dodatno u Dinamu ne mogu da veruju kako su nasamareni zato što su transfer Edgara Iea završili preko jedne velike menadžerske agencije.

Ili su barem oni mislili da je tako. Ispostavilo se da ipak imaju Edinalda i pravo je pitanje šta će sada sa celom zavrzlamom da rade...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading