NA MARAKANI SE OPET UPALILI ALARMI Stigla ponuda od tri miliona evra

12:12 | 12-02-2024

Fudbal 0

Pljušte ponude za igrače Crvene zvezde koji su pažnju privukli izdanjima u Ligi šampiona.

Crvena zvezda
Marko Metlaš

Ozbiljan alarm se upalio na Marakani kada su Amerikanci na sto pred čelnike Zvezde stavili ponudu od 10.000.000 evra za Osmana Bukarija. Nije na našem najvećem stadionu bilo tako vanredno kada je stigao poziv za Pitera Olajinku.

Nigerijac je privukao pažnju dobrim partijama u Ligi šampiona, pa su crveno-beli dobili ponudu vrednu 3.000.000 evra za brzonogo krilo.

Toliko je bio spreman da plati Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Međutim, Zvezda je tu ponudu glatko odbila, prenosi Maxbet sport.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pod istim obrazloženjem kao i u slučaju Osmana Bukarija - odbrana titule nema cenu i nijedan nosilac igre ne može da napusti klub najmanje do leta.

Zanimljivo je da se i Slavija iz Praga, Olajinkin bivši klub, raspitivala da ga vrati u Češku, ali od te priče takođe neće biti ništa.

Novi trener Vladan Milojević je koristio Nigerijca na prolećnoj premijeri na poziciji levog krila, gde se i najbolje snalazi, a ovaj mu je uzvratio pogotkom.

Ispostavilo se da je to bio presudan gol za pobedu Zvezde (2:1) nad Voždovcem, čime je nastavljena potera za Partizanom koji još uvek "beži" jedan bod.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading