"Zavisnik sam od droge i alkohola, NE IZLAZIM IZ KUĆE" Bivši reprezentativac Italije u suzama govorio o svom propadanju (VIDEO)

11:24 | 15-03-2024

Fudbal 0

Neverovatno je na šta je spao...

Pablo Osvaldo
Screenshot Instagram

Bivši italijanski fudbaler Pablo Danijel Osvaldo (38) u suzama je na Instagramu govorio o svom psihičkom stanju i zavisnostima u koje je pao.

"Ne ide mi dobro, osećam potrebu da kažem da se već neko vreme borim sa depresijom koja me je dovela do nekih zavisnosti, alkohola i droge. Očajan sam", počeo je proslavljeni centarfor. Juventusa, Rome i Intera i nastavio:

„Osećam da mi život izmiče kontroli. Pod psihijatrijskim sam lečenjem, uzimam lekove. Imam specifičnu bolest, gubitak samopoštovanja, depresiju i mnogo puta padam pod svoju zavisnost. Upadam u samodestrukciju. i živim zaključan u kući. Ne idem nigde, nije me briga za ustajanje iz kreveta, izlazak iz sobe samo da bih jeo. Pao sam u veoma lošu zavisnost koja je samo pogoršala moju depresiju."

O OVOME ĆE SE PRIČATI Strašan potez FIFA - Arapima dodeljeno narednih deset Mundijala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Stone (@daniosvaldobv)

Zatim je objasnio: "Lečim se na psihijatriji, ali teško je da izađem iz toga. Ponovo padam u zavisnost i distanciram se od ljudi koje volim. Nekada sam bio vrhunski fudbaler, potpuno druga osoba , ponosan i samouveren.Ovo je osoba koju ne poznajem.Veoma je teško reći šta je stvarno, a šta nije.Ne mogu sam da izađem. Želim to, želim da se vratim u život šta sam bio.Sada ne znam kako da izađem iz ove kuće,nemam stalan posao,potrošio sam sav novac.Uvek sam bio dobar prijatelj,nadam se da ću biti dobar otac."

Osvaldo je igrao za Hurakan, Atalantu, Leče, Fiorentinu, Bolonju, Espanjol, Romu, Sautempton, Juventus, Inter, Boku Juniors, Porto i Banfild.

Ovaj Argentinac ima 14 nastupa i četiri gola za reprezentaciju Italije. Karijeru je završio pre četiri godine u argentinskom Banfildu. U karijeri je zaradio oko 11 miliona evra. U saopštenju ga je kontaktirao Juventus i dao mu podršku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading