RITAM ŠUMADINACA Savladali Real, pa na planinu

06:00 | 03-07-2024

Fudbal 0

Superligaš iz Kragujevca se priprema za istorijski izlazak u Evropu

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca
FK Radnički Kragujevac

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca na Zlatiboru nastavljaju pripreme za predstojeću sezonu.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca Tanjug/Nebojša Raus
 

U odličnom raspoloženju, kako zbog plasmana na evropsku scenu, gde ih čeka možda put na daleki Kavkaz, tako i zbog toga što su u prvoj kontrolnoj utakmici protiv imenjaka iz Niša pokazali da se ne šale i da nastavljaju istim tempom, Šumadinci su otputovali na planinu. „Real s Nišave“ su pobedili 3:0 golovima Milutina Vidosavljevića (dva) i Kilijana Bevisa, a za vreme petnaestodnevnog boravka na Zlatiboru odigraće nekoliko utakmica.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca FK Radnički Kragujevac
 

Redove Kragujevčana, koji su u junu burno proslavili plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, pojačali Luka Lijeskić iz belgijskog Genta, Vukašin Bulatović iz Metalca iz Gornjeg Milanovca, iz Brazila se Evandro da Silva, a novajlije su i Miloš Rošević iz Spartaka, Bogdan Mirčetić iz Partizana i Samir Zeljković iz Sarajeva, koji je najbolje partije pružio u Veležu, kad je „rođene“ trenirao Feđa Dudić. U konkurencuji su i afrički fudbaleri Alfa Turaj i Suma, ali ne Sejduba.

Pod komandom Dudića na Zlatiboru rade golmani Leković, Mladenović i Lijeskić, defanzivci Adžić, Ćosić, Zeljković, Simović, Mitrović, Šerbečić, Bulatović i Dadić, vezisti Turaj, Ristić, Bukumira, Milojević, Tomić, Aleksić, Vižđi, Mirčetić, Gluščević, Bevis, Da Silva i momak iz Gvineje Ali Suma, koji je na probi, a napadači su Vidosavljević, Rošević i Ortiz.

Komentari(0)

Loading