BOMBA IZ HRVATSKE Mančester junajted prati napadača Dinamo Zagreba

20:46 | 15-03-2024

Fudbal 0

Engleski velikan bi mogao da pazari na Maksimiru u letnjem prelaznom roku.

Bruno Petković
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Šokantno je Dinamo Zagreb ispao iz Lige konferencija. PAOK je stao na put Zagrepčanima koji bi svakako mogli dobre partije da unovče transferom - na leto.

Prema pisanju hrvatskih medija u fokusu Mančester junajteda je 29-godišnji napadač Bruno Petković koji je prosto eksplodirao ove sezone.

Do sinoć je reprezentativac Hrvatske bio vodeći strelac trećeg po jačini evropskog takmičenja sa sedam postignutih golova.

Uvek je vladalo mišljenje da li je Petković "devetka" ili "desetka", ali se čini da je u ovoj sezoni pokazao da je pravi napadač.

Bruno Petković EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
 

 

Mada i te njegove plejmejkerske sposobnosti, u stilu Harija Kejna, mogu dobro da dođu bilo kojoj ekipi. Uostalom, Petković je ove sezone pored 16 golova upisao i sedam asistencija u svim takmičenjima.

Trenutna tržišna vrednost mu je 5.000.000 evra, a kako mu ugovor ističe narednog leta, izvesno je da Dinamo Zagreb neće moći da potražuje puno novca za njega.

Odgovara to i Mančester junajtedu koji bi za sitan novac mogao da dobije dobru alternativu za Rasmusa Hojlunda u samom špicu napada.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading