JEZIVA NESREĆA U BOSNI Automobil bivšeg reprezentativca se prevrnuo na krov

13:11 | 01-06-2024

Fudbal 0

Imao je mnogo sreće

Admir
EPA/MELIK BAGHDASARYAN

Bivši fudbaler Veleža i reprezentativac BiH Admir Vladavić doživio je sinoć tešku saobraćajnu nesreću u mestu Rotimlja između Stoca i Mostara.

Vladavić je, vraćajući se iz Stoca, učestvovao u nesreći tako što ga je, prema njegovim rečima, preticala žena koja je upravljala drugim vozilom.

- Vraćao sam se iz Stoca, kiša je padala i bilo je mokro i klizavo na cesti. Neka žena me prestizala, malo sam zakočio u krivini i zanelo me - rekao je Vladavić.

Vladavić je primljen u KBC Safet Mujić, gde mu je ukazana lekarska pomoć, preneo je Avaz.

On je trenutno trener kadeta u Veležu. Nakon igračke karijere se posvetio treniranju mlađih kategorija mostarskih "Rođenih".

Vladavić je karijeru počeo u Veležu, igrao je još za Željezničar, Žilinu, Red Bul Salcburg, Olimpik, Karvinu i Sliema Vandererse. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je upisao je 12 nastupa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading