ZVEZDIN NAJVEĆI POSAO U ISTORIJI Silas potpisao, poznati svi detalji

21:09 | 03-09-2024

Fudbal 0

Nova bomba na "Marakani"

Silas

Danima se govorilo o potencijalnom transferu da bi u poslednji čas sve došlo na svoje mesto. Za to su najzaslužniji Zvezdin Marko Marin i menadžer Aleksandar Čanović koji su direktno „pogurali stvar“. 

Bilo je povuci-potegni i na kraju, kada se činilo da su sve lađe potonule, Crvena zvezda je u rekordnom transferu uspela da angažuje Silasa (25), ofanzivnog fudbalera koji se proslavio u Štutgartu za koji je igrao od 2019. godine. 

Crvena zvezda Silasa dovodi na jednogodišnju pozajmicu sa otkupnom klauzulom koja će iznositi tačno 10.000.000 evra. Ako je Zvezda aktivira, biće to najskuplji ulazni transfer ikada u našoj zemlji.

Crvena zvezda preuzima kompletnu Silasovu platu koju ima u Štutgartu. Ona iznosi bruto 2.500.000 evra. To je neto između 1.000.000 i 1.300.000 evropskih novčanica u Nemačkoj. U Srbiji se plata oporezuje po drugačijoj formuli, pa je realno da Zvezda uzme neto deo Silasovih primanja.

Silas igra na poziciji desnog krila, brz je, dugog koraka i predstavljaće poboljšanu verziju onoga što je Osman Bukari bio u prethodne dve sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading