ŠOKANTNA I NESVAKIDAŠNJA ODLUKA Košarkaški klub smestio igrača u zatvor

15:51 | 24-09-2024

Košarka 0

Krajnje neočekivan potez

košarka

Košarkaški klub Sutjeska iz Foče, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, odlučio se za nesvakidašnji potez koji je odjeknuo u javnosti.

Pre nekoliko dana KK Sutjeska se na svom zvaničnom Facebook profilu zahvalila v.d. direktoru Kazneno-popravnog zavoda Foča Bojanu Kostiću, jer je omogućio smeštaj košarkašima fočanskog kluba unutar njihove zgrade.

- Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su u zakonskim okvirima izašli u susret Košarkaškom klubu Sutjeska, omogućivši smeštaj naših igrača po minimalnim cenama. U vremenu visokih stanarina u našem gradu, ova podrška će značajno olakšati rad kluba i doprineti našem daljem razvoju. Hvala na podršci - poručili su iz KK Sutjeska.

Kasnije stiglo pojašnjenje da će samo jedan košarkaš živeti u restoranskom objektu KPZ Foča, ali nije poznato koji košarkaš će živeti u zatvoru.

- Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem koji su omogućili smeštaj jednog od naših košarkaša u restoranu 'Drina' u okviru RJ Ugostiteljstvo u Privredno instruktorskoj službi Zavoda. Hvala na podršci - prepravljeni je tekst zahvalnice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading