LUKA NE MOŽE SVE SAM Klipersi bez većih poteškoća savladali Dalas

08:40 | 26-11-2023

Košarka 0

Nemogućnost da se iskoristi odlična igra Luke Dončića rezultirala je novim porazom Dalas Maveriksa, koji je u noći između subote i nedelje doživeo bolan neuspeh od Los Anđeles Klipersa rezultatom 107:88

Luka Dončić
AP Photo

Iako su Klipersi angažovali neka od najvećih imena i zvezda u NBA ligi u želji da pariraju najjačim ekipama, ovoga puta su pokazali da mogu i bez njih. Demonstrirali "silu" tokom čitavog meča i lako upisali pobedu protiv Dalasa. 

Od početka, pa do kraja meča tim iz Los Anđelesa bio je dominantan. Već u prvoj deonici uspeli su da naprave komotniju prednost, koja je na kraju bila i dvocifrena. 

NAVIJAČI MAJAMIJA SU OVO ČEKALI Nikola Jović konačno na parketu posle povratka iz razvojne lige

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sredinom prvih 12 minuta, tačnije od rezultata 13:7 ni u jednom momentu nisu ispustili vođstvo, već su ga do kraja utakmice samo povećavali i na kraju rutinski slavili sa 107:88.

Najefikasniji pojedinac na terenu bio je Luka Dončić, slovenački reprezentativac, sa impresivnih 30 poena.  Irving je bio drugi najbolji strelac Dalasa sa 26 poena. 

Na strani Klipersa, istakao se Pol Džordž sa 25 poena, pruživši izuzetno dobru partiju i doprinoseći odlučujuće poene za tim iz Los Anđelesa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading