BOLJE JE IGRATI ZA ZVEZDU, NEGO PROTIV ZVEZDE Giedraitis o prvom susretu sa "delijama": Neću da lažem, počeo sam da se tresem

12:10 | 30-11-2023

Košarka 1

Zvezdin Litvanac nije krio očaranost pri prvom susretu sa navijačima Crvene zvezde na meču protiv Asvela

KK Crvena zvezda

Jedno od najvećih pojačanja za Crvenu zvezdu ove sezone je sigurno Litvanac Rokas Giedraitis. Sjajno krilo crveno-belih i bivši igrač Baskonije poznat je po svom šutu za tri poena, međutim, kao i ostatak ekipe, još uvek traži svoju pravu formu.

Giedraitis je gostovao u emisiji "Oni vole Srbiju" i otkrio šta je osetio kada se prvi put susreo sa navijačima Crvene zvezde u Beogradu na meču protiv Asvela u prvom kolu Evrolige.

- Neću da lažem, na prvoj utakmici kada smo igrali sa Asvelom, sećam se pred početak da sam čuo navijače, i u tom trenutku sam počeo da se tresem, ozbiljan sam. Sve dok sudija nije podbacio loptu telo mi se tresl. Bio sam pod stresom na početku, priznajem.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Litvanac je u dresu Baskonije igrao protiv Crvene zvezde pred njenim navijačima, ali je ističe je bolje igrati za Crvenu zvezdu nego protiv nje.

-Ranije sam igrao protiv Zvezde, ali ne za Zvezdu. Bolje je igrati za Zvezdu, zabavnije je. Navijači su neverovatni. Daju ti snagu, energiju, šesti su igrač i motivišu te da pobediš svaku utakmicu, veruješ u sebe i daš od sebe 100%- kaže Litvanac.

Komentari(1)

Loading
Milos Komlenović

30.11.2023 23:41

Crno bela boja mila🖤🤍🏁