FERNANDEZ I DEK POD ZNAKOM PITANJA "Zvezda pobedila u pet od sedam utakmica kod kuće, taj teren nimalo nije lak"

18:20 | 18-12-2023

Košarka 0

Trener Real Madrida Ćus Mateo i Valter Tavares najavili su meč sa Crvenom zvezdom

Ćus Mateo
EPA-EFE/Javier Lizon

Crvena zvezda će sutra od 19 časova u Štark Areni ugostiti Real Madrid. Rael je u necerovatnom naletu i zaista izgleda sjajno, izabranici Ćusa Matea izgubili su samo jedan meč, od Fenerbahčea. Sa druge strane Crvena zvezda traži novu, veliku pobedu na svom terenu, za koji trener Reala kaže da nimalo nije lak.

-Dobro nam ide psihički, željni, motivisani i samouvereni. Na fizičkom nivou, sa logičkim problemima igranja mnogo utakmica zaredom. Radujemo se još jednoj evroligaškoj utakmici. Igramo protiv ekipe koja je veoma jaka kod kuće. Oni su pobedili u pet od sedam utakmica koje su tamo odigrali, a mi ćemo morati da odigramo inteligentnu i strpljivu igru da bismo pobedili na terenu koji nije nimalo lak.

Pod znakom pitanja su Gabriel Dek i Rudi Fernandez, a zbog zgusnutog rasporeda i duplog kola, Mateo će morati da im dozira minutažu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Iz predostrožnosti i zbog preopterećenja nekih igrača, Rudi i Dek su sumnjivi. Rotiraćemo jer je ovakav raspored zaista teško izdržati. Nadamo se da nema ozbiljnijih povreda. Prilagodićemo se, ali gubitnici su klub i igrači.

Valter Tavares takođe je pohvalio Zvezdin domći teren.

-Uvek je zadovoljstvo igrati na terenu kao što je Zvezdin, protiv istorijskog tima i publike od koje imaju veliku podršku- rekao je Tavares pre meča.

Komentari(0)

Loading