JOVIĆ NIJE BLISTAO Rutinska pobeda Finiksa protiv Majamija

08:00 | 06-01-2024

Košarka 0

Vodio je Finiks od samog početka meča

Nikola Jović
AP Photo

Košarkaši Majami Hita za koje nastupa i naš Nikola Jović poraženi su na gostovanju Finiks Sansima u noćašnjoj utakmici NBA lige prilično ubedljivo sa 16 poena razlike - 113:97.

Od samog početka dalo se nagovestiti da će Finiks imati sve u svojim rukama. Prvo poluvreme je domaćin dobio sa devet poena viška, a tačku na sve stavio je u trećoj deonici u kojoj je razliku uvećao za još 10 poena.

Naš Nikola Jović imao je skromnu utakmicu ove noći u NBA ligi u dalekoj Arizoni. On je na terenu proveo 24 minuta što pokazuje da mu trener Erik Spolstra konačno sve više veruje, a ubacio je tri poena uz četiri skoka i jednu asistenciju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KATASTROFA ATLANTE Loše veče za Bogdana, Hoksi primili čak 150 poena u porazu od Pejsersa (VIDEO)

Šutirao je samo trojke noćas Nikola i pogodio je jednu iz tri pokušaja, dok nije stajao ni na liniju za slobodna bacanja.

U njegovom timu istakao se još Bem Adebajo sa 28 poena i 11 skokova za dabl-dabl, dok je za Finiks blistao  Grejson Alen koji je ubacio 31 poen zajedno sa Bredlijem Bilom koji je stigao do 25 poena i Devinom Bukerom koji je okršaj završio sa 20 poena i 10 asistencija uz pet skokova.

Majami je time propustio šansu da se malo popne na tabeli Istočne konferencije i ostaje u zoni plej-ina, baš kao što je slučaj sa Finiksom na Zapadu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading