POSLE LOŠEG STARTA UVELI SMO MEČ U NAŠ RITAM Obradović zadovoljan nakon pobede u Zagrebu

22:22 | 15-01-2024

Košarka 0

Partizan rutinski trijumfovao

Žoc
Marko Metlaš

Košarkaši Partizana su pobedili Cibonu 87:74 i tako "zatvorili" 16. kolo AdmiralBet ABA lige. Posle pobede u Zagrebu konferenciju za novinare održao je trener crno-belih, Željko Obradović.

- Želeo bih da iskoristim priliku da čestitam mom mladom kolegi Dinu Repeši na svemu što radi sa svojom ekipom. Mislim da odlično vodi i da su večeras igrali fenomenalnu utakmicu. Na početku smo izgledali loše, ali kako je utakmica odmicala, probali smo da nađemo ritam i uspeli da ga nađemo - rekao je Obradović.

Važna pobeda za nas, Ciboni sve najbolje u nastavku i ono što je najvažnije za njih da im se vrati atmosfera kao što je bila večeras - kazao je Obradović, a na konferencije je bio i Ognjen Jaramaz koji je meč završio sa deset poena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Imali smo veoma loš početak. Dozvolili smo Ciboni da postigne neke lake poene iz tranzicije, imali smo neke izgubljene lopte koje su na to uticale i imali smo samim tim problem u prvom poluvremenu. Međutim, drugačiji pristup pre svega u odbrani u drugom poluvremenu. Uspeli smo da uvedemo utakmicu u naš ritam, na šta se kasnije nadovezao napad - zaključio je trener crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading