OBRADOVIĆ ZAGRMEO NA KONFERENCIJI: Neviđena tortura nad Panterom!

22:53 | 03-06-2024

Košarka 0

Trener Partizana besan zbog tretmana nad kapitenom ekipe.

kk crvena zvezda, kk partizan
Alo! Vladimir Marković

Sedmi uzastopni poraz je Partizan zabeležio protiv Crvene zvezde. Imali su crno-beli šansu preko Ledeja da stignu do pobede, međutim Amerikanac je promašio. Besan je na konferenciji posle meča bio Željko Obradović.

Treneru Partizana je smetao sudijski kriterijum nad kapitenom crno-belih Kevinom Panterom.

- Ledej je bio jedini centar, a Smailagić je igrao povređen. Što se tiče Kevina Pantera ja nemam pojma da se nije pozdravio sa igračima Zvezde, ako ste vi to videli morate da pitate njega. Ja stvarno ne znam o čemu se radi, zatekli ste me pitanjem Ono što moram da naglasim da nisam video u karijeri, kakvu torturu doživljava Kevin Panter. Njega bukvalno prebijaju iz meča u meč na parketu, neverovatno je koliko batina dobija. Nije problem ni da se naprave klipovi kao dokaz navedenog.

O samoj završnici meča je istakao sledeće:

- Kada sam rekao da sam ponosan na ekipu, rekao sam to zbog činjenice da smo posle dva treninga, uspeli da promenimo sistem i da se adaptiramo. U završnici nismo imali koncentracije, ceo život je koncentracije i to je to.

Pre utakmice je bio vidljiv i transparent kojim su navijači Zvezde "čestitali" Obradoviću 11. mesto u Evroligi ove sezone.

- Svi znaju o čemu pričam. Pogledajte tabelu Evrolige u prethodne dve sezone i sve će biti mnogo jasnije. Ako počnem da pričam, šta je jasno - glava će vas zaboleti.

I još malo o samom toku meča:

- Neizvesna utakmica. Imali smo priliku da stignemo do pobede nekoliko puta. Nismo uspeli u tome, čestitam Zvezdi. Kada sam ostali bez visokih igrača, morali smo da promenimo sistem igre i ja sam stvarno zadovoljan prikazanim. Očekuje nas druga utakmica i verujem druga priča - zaključio je trener Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading