"ONO NIJE NIVO ZVEZDE" Stiglo izvinjenje sa Malog Kalemegdana posle teškog poraza u Podgorici!

15:31 | 06-02-2024

Košarka 0

Crveno-beli su u ponedeljak pružili izuzetno slabu partiju.

Detalj sa meča Budućnost - Crvena zvezda
Budućnost Voli/Filip Roganović

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su u ponedeljak težak poraz u utakmici 19. kola ABA lige od ekipe Budućnosti. Poraz u Crnoj Gori nije kompromitovao poziciju crveno-belih koji čvrsto drže prvo mesto na tabeli  šest kola pre kraja regularnog dela sezona, ali je njihova igra i sve što su prikazali za 40 minuta bilo daleko od nivoa kluba.

VELIKO IZNENAĐENJE NA MALOM KALEMEGDANU Legendarni košarkaš postaje deo Zvezdine uprave

Zbog toga javnosti je želeo da se obrati prvotimac Nemanja Nedović i to pred važne utakmice u Evroligi, ABA ligi i završnicu Kupa Radivoja Koraća:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgorici, možda i najlošiju ove sezone u ABA ligi. Naša igra je bez obzira na izuzetno zgusnut kalendar, bila daleko od nivoa Crvene zvezde u svakom smislu, počev od energije koja je bila daleko do nivoa potrebnog za ovakvu utakmicu. Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime, jer ono u Podgorici nije bio nivo Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku u petak protiv Žalgirisa, jer sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo puno do kraja sezone!

Utakmica Crvena zvezda – Žalgiris igra se u petak od 20 časova u dvorani "Beogradska arena".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading