"ON JE JEDAN PLAČONJA" Darko Miličić hteo da bije NBA zvezdu: Samo što ne pusti suzu...

10:36 | 28-02-2024

Košarka 0

Evidentno je da Darko nikada nije voleo saigrače slabijeg karaktera.

Darko Miličić
Foto: TV Hepi

Bivši košarkaš Darko Miličić prošle godine je na TV Hepi podelio svoja iskustva iz NBA lige, pružajući uvid u svoj pogled na neke momente iz najjačeg šampionata.

Posebno je istakao svoj odnos sa saigračem Kevinom Lavom, s kojim je delio svlačionicu tokom svog mandata u Minesoti.

To ne pamti kao lepo iskustvo.

- Prolazio sam kroz faze da sam igrao sa stvarno velikim igračima u NBA, ali su to plačonje jedne, razumeš, ja ne mogu to...

SPORT.ALO OTKRIVA Sve što ste pročitali u vezi Pokuševskog je laž - ovo je prava istina

Istakao je brzo na koga misli.

- Pa na Kevina Lava i tako neke varijante, sa njima sam igrao... Kada je došao generalni menadžer Minesote, pošto sam sezonu završio tako što sam sve rekao u lice igračima, kaže, ostaneš li, moraš da se izviniš saigračima, na svemu kako si se ponašao. Ja rekoh, kome da se izvinim? Onim plačonjama da se izvinim? Imaš Kevina Lava, čovek, kada pobedi utakmicu, a ne postigne 20 poena i nema 10 skokova, samo suzu što ne pusti. I to ti je igrač koji treba da čini šampionski tim? Ne. Takvima da se izvinim ne mogu. Jesam pravio gluposti, slažem se, ali da se izvinjavam Lavu?

Govorio e o tome i da li je bio ljubomoran na Lebrona.

- Nisam, meni je bilo drago, što su uspeli i što je taj draft bio najbolji, neko je morao da propadne, ja da uzmem to na sebe. Meni je bilo drago, nema tu previše priče, stvarno su zveri od igrača. 

Inače, Kevin Lav je bio poznat kao neko ko je patio od depresije.

- Naterate da se zamisliš kako se svi muče sa nekim stvarima, a ponekad mislimo da smo jedini koji imaju takav problem. Realnost je da verovatno imamo mnogo zajedničkog sa našim prijateljima, kolegama i komšijama. Mentalno zdravlje je nevidljiva stvar, ali nas sve dotiče. To je deo života, nikad ne znaš kroz šta neka osoba prolazi - rekao je Lav.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading