ŠOK Najveći biser srpskog rukometa ostao bez 30% mišića, upitan i nastavak karijere

Velikog talenta zadesio novi peh...

Stefan Dodić
EPA-EFE/Zbigniew Meissner

Tokom cele, mlade, karijere Stefana Dodića prate maleri. Ogromne probleme ima sa povredama, a sada ga je zadesio novi peh.

Najveći biser srpskog rukometa je preko noći zadobio misterizonu bolest zbog koje je preko noći ostao bez 30% mišića.

- Dodić je ustao jutros i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Zaista sam šokiran i ceo dan sam nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio je moja velika želja i prethodnih godina. Bio sam u šoku kada me je nazvao kondicioni trener i saopštio mi to. Znam da ćemo svi u klubu da učinimo sve, da ćemo da obiđemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno da nije bila prava dosad. Dobio je zeleno svetlo da igra i.. - rekao je trener Vojvodine Boris Rojević.

Kako je naglasio, verovatno i budući selektor A reprezentacije, veoma je upitno kada i da li će uopšte Dodić da se vraća na teren.

- Ne znam šta će biti s njim i njegovom karijerom - predočio je trener Vojvodine.

Dodić je 2021. godine debitovao za prvi tim Metalurga iz Skoplja, a u karijeri je igrao i za Aerodrom, Ohrid, Vardar, Vive Kjelce, Zagreb i Celje. Najmlađi je strelac u istoriji Lige šampiona.

Sa juniorskom reprezentacijom Srbije je osvojio bronzu na U20 Evropskom prvenstvu 2022. godine u Portugaliji. Tada je proglašen i za MVP-ja turnira.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Izvor: Predrag Tihi

Tagovi:

Komentari(0)

Loading