SVE PUCA OD TENZIJA Srbin se vraća u oktagon posle dve godine, a protivnik opasno preti zbog ZASTAVE

12:44 | 14-03-2024

Ostali sportovi 0

Biće napeto...

Aleksandar Rakić
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Srpski MMA borac, Aleksandar Rakić, sprema se za povratak u oktagon posle gotovo dve godine pauze, a njegova naredna borba protiv bivšeg šampiona UFC poluteške kategorije, Jirija Prohačke, najavljuje se kao potencijalni vrhunac njegove karijere. Međutim, atmosfera oko ovog meča postala je napeta nakon što su stigle ozbiljne pretnje od strane češkog borca.

Rakić se vraća u borilište na UFC 300 događaju u Las Vegasu, nakon duge pauze izazvane povredom tokom meča sa Janom Blahovičem. Odlučan je da se vrati sa pobedom i ponovo pokaže svoju snagu i veštinu.

CECIN SIN DANAS BOKSUJE Veljko Ražnatović protiv Jermena - počinje 61. bokserski turnir "Beogradski pobednik"

Prohačka, koji je nekada bio šampion UFC-a, jasno je stavio do znanja Rakiću da je napravio veliku grešku spominjući negativno zastavu njegove države.

- Nemam previše emocija, ali je Rakić prešao sve granice. Vređao je, ipak ništa me nije toliko pogodilo pored uvrede kako imamo ružnu zastavu. Rekao je kako je Češka zastava ružna ili tako nešto. To mu je najveća greška. Takve stvari se ne spominju, kao ni porodica ili prijatelji.

Aleksandar Rakić priprema se na nekonvencionalan način, objavljujući slike svojih treninga u ledenoj vodi, simbolično razbijajući led. Ovaj metod treninga dočekan je sa oduševljenjem među njegovim pratiocima na društvenim mrežama, dok se borac izuzetno posvećeno priprema za izazove koji ga očekuju u okršaju sa Prohačkom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading