U PETAK SE POVUKAO SA TURNIRA, U SUBOTU PREMINUO Tužan dan za sport, iznenada umro veliki šampion

22:09 | 25-05-2024

Ostali sportovi 0

Jedan od najboljih golfera sveta Grejson Marej iznenada je preminuo u 30. godini, potvrdili su iz sedišta PGA organizacije.

Golf
AP Photo/Charlie Neibergall

Marej je bio jedan od najboljih igrača, a u petak se tokom drugog kola takmičenja Čarls Švab Čelendža povukao zbog bolesti. Niko nije mogao da nasluti da će Marej već sutra ujutru preminuti, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

O svemu se oglasio i Komesar PGA tura, Džej Monahan.

– Bili smo uništeni kada smo saznali - i slomljeni što moramo da saopštimo da je PGA Tur igrač Grejson Marej preminuo jutros. Nedostaju mi reči. PGA Tur je porodica, i kada izgubite člana svoje porodice, više nikada niste isti. Tugujemo za Grejsonom i molimo se za utehu njegovim voljenima. Obavio sam razgovor sa roditeljima Grejsona kako bi ponudio naše najiskrenije saučešće i tokom tog razgovora oni su zatražili da nastavimo sa takmičenjem. Bili su uporni u tome da bi Grejson želeo da to uradimo. Koliko god će teško biti, želimo da poštujemo njihove želje. PGA Tur ima savetnike za tugu dostupne na oba takmičarska mesta, kao i virtualno za one koji nisu na terenu. Ja sam na putu za Fort Vort i podeliću više informacija kada budemo mogli – rekao je Džej Monahan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading