LJUBOMORA Enino navodno zezanje uključivalo je opasne pretnje rivalki

06:00 | 07-10-2024

Šoutajm 0

Poruka se odnosi na Lorin Gudman, ljubavnicu poznatog engleskog fudbalera Kajla Vokera

eni kilner

Ne nazire se kraj sage oko Kajla Vokera, defanzivca Mančester sitija i reprezentacije Engleske. Tačnije, ponovo je u prvi plan izbila Eni Kilner supruga fudbalera koji je po ocu poreklom sa Jamajke. 

Eni je javno govorila o Lorin Gudman, ljubavnici engleskog asa sa kojom ima dete, ali je koristila reči koje mogu da joj se obiju o glavu. Toliko je bila besna da je poručila: 

- Želim je mrtvu! 

Šokantno otkriće i najnoviji preokret u borbi između 32-godišnjakinja, koji imaju decu sa engleskim i asom Mančester sitija. Ljuta Eni je dodala:  

- Biće omražena dok ne završim.

Eni je spornu poruku poslala prijatelju, ali se nije nadala da će ugledati svetlost dana. 

- Izgleda da Eni zaboravlja da je Lorin ostala trudna dok su ona i Kajl bili razdvojeni, a varao ju je i sa Laurom Braun. U to vreme je tehnički je bio samac - rekao je izvor blizak fudbaleru i dodao:  

- Mrzela je činjenicu da će Lorin uvek biti u njihovim životima jer Kajl ima dete sa njom. Očigledno je bila besna. Rekla je da želi da se Lorin ućutka i da je želi mrtvu! To nisu stvari koje govorite ili zapisujete. Ne bi trebalo ni da razmišljaš na taj način. 

lorin gudman Printscreen
 

Lorin je dobila i drugo dete sa Vokerom, a Enina mržnja je postala još gora. Međutim, izvor blizak Eni insistira:   

- Ne bi je povredila i nije želela da je neko drugi povredi. To je jedna od onih stvari koje kažete kada ste ljuti. Imale su emotivan telefonski razgovor. Lorin se izvinila za ono što se dogodilo između nje i Kajla, ali je objasnila da ju je lagao o statusu veze sa Eni. 

Iako je tužna zbog objavljivanja poruka u javnosti upućenih nekome koga je smatrala prijateljem tokom burnog vremena, Eni nije iznenađena. Razmena poruka uključivala je kritičke komentare o Lorin sa obe strane, ali nije imala za cilj da nanese štetu.  

- Verovala sam da su privatni razgovori bezbedni prostori – zaključila je Eni koja tražil polovinu Kajlovog bogatstva od 30 miliona funti. 

Venčanja i razvodi 

Uprkos izazovima u vezi, Voker i Kilner su svoje nevolje ostavili iza sebe i venčali se početkom 2022. nakon što je engleska zvezda zaprosila verenički prsten vredan 250.000 funti. 

Ali, razveli su se u martu 2023. Pošto je Voker viđen kako pleše sa drugom ženom u noćnom izlasku, što je sugerisalo da par nije srećan kako se činilo. 

- Eni je dugo bila deo mog života i to se nikada neće promeniti zbog naše dece - rekao je Voker koji živi u stanu koji mu je iznajmio Mančester siti. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading