NIŠTA JE NIJE ZAUSTAVILO Provokativna plesačica priznala: Imala sam odnose sa prvotimcima, nije me bilo briga što je zabranjeno (FOTO)

11:31 | 06-11-2023

Šoutajm 0

Ona je deo plesne grupe bila četiri godine, od 2011. do 2015. godine. Bez obzira na to što je po ugovoru imala zabranu intimnih odnosa sa košarkašima, istih se nije pridržavala.

Džen Rufo
Printscreen/Instagram

 

Džen Rufo, nekadašnja čirlidersica Bruklin Netsa, podigla je prašinu u NBA ligi, tvrdi da je spavala sa nekoliko igrača pomenutog tima.

Ona je deo plesne grupe bila četiri godine, od 2011. do 2015. godine. Bez obzira na to što je po ugovoru imala zabranu intimnih odnosa sa košarkašima, istih se nije pridržavala.

Džen je 2011. godine postala čirlidersica Netsa, pa se naredne godine iz Nju Džersija preselila u Bruklin. Sad je izazvala pravu buru u NBA ligi. U razgovoru za jedan podkast otkrila je da je spavala sa nekoliko košarkaša Netsa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Rufo (@jenrufo)

- Imali smo ugovor i po njemu nam nije bilo dozvoljen kontakt s igračima. Mislim da igrači nemaju takvu stavku u svojim ugovorima, mogu da rade šta hoće.  Ja sam to u svakom slučaju radila. Ne dopuštaju nam da to radimo jer smatraju da nam seksualni odnosi oduzimaju talent. Ne mislim tako. Mogu da budem i talentovana i sek*ualno aktivna. Svejedno sma to uradila - rekle je Džen, koja je 2015. godine postala lični velnes i fitnes trener. 

Nije želela da kaže sa kojim igračima se spavala, ali je dodala da nisu košarkaši sa klupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Rufo (@jenrufo)

- Imala sam odnose s nekoliko igrač. Ne želim o imenima, ali nisu bili igrači s klupe.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading