LEPA ANA ODJAVILA SINERA Povukao se sa Olimpijskih igara, a onda je doživeo i emotivni šok

06:00 | 11-08-2024

Šoutajm 0

Trenutno vodeći teniser na ATP listi nastavlja život bez atraktivne i ambiciozne Ruskinje

Siner i Ana

Izgleda da je već puklo između Janika Sinera i Ane Kalinske! Italijanski teniser i ruska teniserka potvrdili su da su zajedno tokom Rolan Garosa, a samo četiri meseca kasnije deluje da je sve gotovo. Bar ako je suditi po potezima sa društvenih mreža.

Fanovi su ih razotkrili, tačnije primetili su veoma sumnjiv detalj. Oni više ne prate jedno drugo na društvenim mrežama. Deluje da to nije slučajnost. Posebno posle svega što se dogodilo u prethodnom periodu kada su posle zajedničkog odmora i fotografija koje su isplivale sa plaže oboje imali određene zdravstvene probleme.

Siner i Ana Profimedia
 

 

Šutnula pa isprozivala Kirjosa

Ana, čiji je brat profesionalni fudbaler, bila je tokom 2020. u vezi sa kontroverznim Nikom Kirjosom. Prvi put javno pojavili zajedno na NBA utakmici. Ali, posle nekoliko meseci razišli su se, a Ana je na društvenim mrežama Niku poslala poruku:

„Ti nisi loš dečko, ti si jednostavno loša osoba“, napisala je na Instagramu.

Siner je zbog toga otkazao učešće na Olimpijskim igrama, pa je onda saopštio da igra u Torontu, dok se Ana povukla usred meča sa Amandom Anisimovom, navodno zbog toplotnog udara. Da li je to razlog ili nešto drugo, verovatno će se znati u narednom periodu.

Siner i Ana Profimedia
 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading