ZBOG NJE JE NASTAO HAOS Supruga reprezentativca se oglasila i udarila na selektora, morala je brzo da obriše objavu (FOTO)

13:05 | 11-09-2024

Šoutajm 0

Belma je između redova udarila na selektora Bosne Sergeja Barbareza, jer njenog dragog nije ubacio u igru na meču u Budimpešti.

Belma Hajradinović

 

Belma Hajradinović, atraktivna supruga reprezentativca Bosne i Hercegovine Harisa Hajradinovića, posle remija sa Mađarskom u Ligi nacija (0:0) podigla je veliku buru u komšiluku svojom objavom na Instagramu.

Belma je između redova udarila na selektora Bosne Sergeja Barbareza, jer njenog dragog nije ubacio u igru na meču u Budimpešti.

- Ako išta mrzim na ovom svetu, to je definitivno nepravda - napisala je ogorčena Belma.

Njena objava ekspresno je postala viralna. Bilo je jasno da je izrazila nezadovoljstvo jer Haris, koji je bio standardan u timu pre dolaska Barbareza, na oba meča u Ligi nacija nije dobio priliku da zaigra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belma Hajradinović (@belmq)

 

Portali u komšiluku su preneli njen komentar i podigla se velika bura, pa je Belma morala hitno da reaguje. Shvatila je da je ovom objavom napravila problem svom dragom, pa je izbrisala komentar, međutim, već je bilo kasno. Šteta je već napravljena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading