KIM VRŠI PRESING Kardašijanka razmišlja o romantičnoj vezi sa zvezdom Reala

16:05 | 17-09-2024

Šoutajm 0

Milijarderka ima jasan plan, a u čitavu priču umešan je Belingem (21) uprkos tome što je 22 godine mlađi od starlete

Kim

Sveže glasine se kovitlaju o potencijalnoj romansi između dve popularne osobe iz društva, poslovne dame Kim Kardašijan i i velike zvezde Reala Džuda Belingema.

Prema insajderima koji su dojavili časopisu „Life and Stile“, Kim K je navodno oduševljena 21-godišnjim vezistom Engleske koji je nedavno pozirao u njenoj muškoj kampanji SKIMS. Uprkos tome što je 22 godine starija od fudbalera, Kim se ne predaje tako lako.

Preko pomenutog izdanja izvor je naveo da se Kim divi Belingemu i sve prevazilazi profesionalne granice. Otkriva da je slala sjajne Džudove snimke masjtorija i o njemu pričala prijateljima i porodici.

Čak je putovala u Španiju samo da bi uživo gledala Beligemove majstorije u dresu „Los Blancosa“.

- Kim je tako oduševljena što ima Džuda kraj sebe i svima se hvali poznanstvom sa Englezom - rekao je insajder.

Insajder je dalje otkrio da 43-godišnja američka milijarderka planira da iskoristi ljubav svog sina Senta Vesta prema fudbalu kao strateški izgovor da prisustvuje još Belingemovim utakmicama.

Belingem AP Photo/Antonio Calanni
 

 

Kim je nedavno objavila na Instagramu, bezbroj fotografija sa natpisom „MADRID FUDBALSKA TURNEJA 2024.“, na kojima se vidi ona i sin kako uživaju na fudbalskoj sceni iz španske prestonice.

Međutim, i dalje je nejasno da li Belingem, koji je trenutno sam , uzvraća na njena osećanja. Zvezda Reala je nedavno pokrenula Jutjub kanal i u prvih sedam dana stekao je preko 560.000 pretplatnika.

Uprkos buci oko Kim i Džuda, postoji značajan preokret koji uključuje Belingemovu navodnu romantičnu vezu sa holandskim modelom Laurom Selijom Valk.

„Puls Sports“ je prvi obavestio da je ova veza potpuna izmišljotina, potez koji je naizgled orkestriran za publicitet. Valkova je navodno diskreditovala glasine o vezi, negirajući bilo kakvu romasnu sa Belingemom. O seriji neproverenih informacija rekla je:

- Zaista nemam ništa sa ovim. „The Sunov“ članak je lažan.

Ovo nije prvi put da je Belingemov lični život u žiži i prepun glasina.

Prošle godine, slični tekstovi su ga netačno povezivali sa influenserkom iz Velike Britanije i Ganjankom Asantevom Čiti tokom Svetskog prvenstva 2022, što je kasnije razotkriveno.

Influenserka je plasirala objavu:

- Ne mogu da verujem da moram da se pozabavim ovim posle toliko vremena, ali želela bih da bude jasno da glasine da sam u vezi sa Džudom Belingemom nisu tačne!.

Čiti je takođe otkrila da je zaista u vezi, ali ne sa zvezdom Reala već izvesnim Fiorentin Amirom Ričardsonom. Međutim, par se navodno razišao ove godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading