DA L' JE TO POŠTENO? Zgodna fudbalerka digla glas, popularnija od dečka, a zarađuje 100.000 puta manje!

07:00 | 17-09-2024

Šoutajm 0

Švajcarkinja letos došla u Juventus, kad i Brazilac, čime joj se ispunio san, ali sad je ljuta

Ališa Leman

Ališa Leman (25) i Daglas Luiz (26) letos su ispisali stranicu istorije sporta broj 1 - bili su akteri prvog zajedničkog transfera zaljubljenog para. Prešli su iz Aston Vile u Juventus.

Ališa Leman Profimedia
 

Čuvena Švajcarkinja, za mnoge najatraktivnija fudbalerka na svetu, svakako najpopularnija, požalila se sad kako zarađuje mnogo manje od dečka, u čijem zagrljaju je ponovo. Svejedno što je transfer Brazilca iznosio 51,5 miliona evra, a njen tek 60.000.

- Posle treninga često kažem Daglasu da to nije pošteno. Radimo isti posao, ali on zarađuje 100.000 puta više od mene. To je malo preterivanje, ali defintivno pogađa srž stvari - rekla je Ališa za rimsku „La Republiku“ misleći na platu brazilskog reprezentativca koja na nedeljnom nivou iznosi 118.000 evra.

Obnovili vezu početkom godine

Ališa i Daglas su obnovili vezu početkom 2024, prethodno su bili zajedno do novembra 2022. godine.
- Za Daglasa i mene bio je san da igramo zajedno u istom klubu. Na vreme ćemo doživeti avanture na istom mestu - rekla je švajcarska reprezentativka.

Razlike u zaradi fudbalera i fudbalerki su jednostavno neuporedive, zna to i Švajcarkinja koja na Instagramu ima 17 miliona pratilaca, a izabranik njenog srca tek 1,5 miliona.

- Biće potrebno mnogo vremena dok se uslovi ne izjednače, ali ovo pogađa jer sam žena - dodala je Lemanova, koja je potpisala ugovor sa „starom damom“ do 2027, a Luiz do 2029. godine.

Kod kuće kuvam, radim...

Ališa, kaže, ne vidi sebe kao posebnu osobu, iako je veoma popularna na društvenim mrežama.
- Nisam zvezda. Idem kući, kuvam, radim iste stvari kao i svi ostali. Naravno, lepo je kad te prepoznaju na ulici.

Ališa je na startu ženske Serije A odigrala dva meča za crno-bele i dala jedan gol, dok je Luiz upisao četiri utakmice.

Komentari(0)

Loading