NIKOLA OČARALA NAOČITOG MATSA Humels suprugu Keti zamenio mladom maneknkom sa kojom se iz Nemačke preselio u Rim

06:00 | 10-09-2024

Šoutajm 0

Kavanisova prvenstveno radi kao model donjeg rublja, a često je u reklamnim kampanjama za kompanije i svetski poznate brendove

Humels

Naočiti Mats Humels (36) rođen je u Bergiš Gladbahu, ali svou varošicu davno je zamenio boraveći na relaciji Dortmund - Minhen da bi se pre nekoliko dana skrasio u Rimu. Poznati štoper i 78 puta reprezentativac Nemačke izabrao je Romu za kraj karijere, iako je puno klubova bilo u opticaju po odlasku iz redova „milionera“. Ipak, svemu je prethodio razvod koji je usporio izbor nove sredine.

Markantni Nemac rođen je u braku sportske novinarke Ule Holthof i fudbalera Hermana Humelsa. koji je bio i trener Majnca. Ipak, pored sjajnih izdanja na terenu Mats je oduvek bio magnet za žene.

Matsovo srce zarobila je 15. juna 2015. Keti Fišer koju je oženio posle višegodišnjeg zabavljanja. Dobili su sina 11. januara 2018. godine, ali par je živeo odvojeno od 2021. da bi se razveli krajem 2022. godine.

Nije dugo bio sam pa je uplovio u vezu sa Sa manekenkom i influenserkom Nikolom Kavanis krajem 2023. godine.

Humels Profimedia
 

 

Rođena je u Minhenu 17. decembra 1998, uticajna je osoba i model. Kavanis je prvo iskustvo u manekenskom poslu stekla sa sedam godina kada je bila model za dečiju kolekciju Escada, gde je njena majka radila. Kada je završila srednju školu potpisala je profesionalni ugovor sa modnom agencijom. Pošto je završila školu za službenike za osiguranje i finansije stekla je mogućnost za upis na tehnički fakultet, a odavno deo nemačke VIP scene.

Prvenstveno radi kao model donjeg rublja, a često je u reklamnim kampanjama za kompanije i svetski poznate brendove. U septembru 2019. bila je na naslovnoj strani časopisa „Shape Germani“, u februaru 2021. snimila je reklamu za „Niveu“... Kavanis je 2023. godine bila model na „Cruise Fashion Show“ francuskog proizvođača donjeg veša Etam, lice InStile kampanje, bila je u nemačkom Vogu, na snimanju za Lakost...

Njen Instagram profil ima više od 1,9 miliona pratilaca. Živela je u Minhenu, ali na radost mnogih Italijana sa dragim se preselila u Rim tako da će biti još bliže top modnim dešavanjima, a ni Milano nije daleko.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading