"NOVAKU NE MOŽEMO DA ZAMERIMO TO" Bivša teniserka podržala Đokovića

14:42 | 25-09-2024

Tenis 0

Aliza Lim, nekadašnja teniserka, a sada voditeljka na "Eurosportu", govorila je o Novaku Đokoviću i napornom rasporedu na ATP turnirima

novak

Ona je istakla da je Novak već godinama fokusiran isključivo na grend slemove, ali da to nije bilo toliko primetno dok nije počeo javno da priča o tome.

- Mislim da je to tako već neko vreme. Možda to nije toliko izražavao, ali duboko u sebi sigurno je tako bilo nekoliko godina i možda je skoro koristio te Masters 1000 kao pripremne turnire, što je ludo kada razmišljate o tome. Ali ima toliko rekorda na tim turnirima - rekla je Lim gostujući u podkastu "Tennis Channel Inside-In".

Ona podržava tu Novakovu odluku i smatra da je ispravna.

- U njegovim godinama i s telom, kao što je rekao, mnogo je teže oporaviti se, mora biti pametan sa svojim kalendarom. Ne možemo da mu zamerimo na tome. Ali to važi i za Rodžera, isto tako i za Rafu, i na kraju su naravno u potrazi za Grend Slemovima - dodaje Lim.

Posebno je istakla njegovu želju za takmičenjem, iako je u poznim igračkim godinama.

- Možemo samo da mu se zahvalimo što se toliko borio da nastavi da igra kako bismo mi i dalje uživali u njegovim nastupima. Volim to što i dalje ulaže toliko energije u Dejvis kup jer toliko voli da igra za svoju zemlju i izgleda da mu je to jednako važno kao i GS - zaključila je Lim.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading