POGREŠIO SAM Marko Gobeljić se izvinio zbog gesta posle derbija

11:43 | 25-09-2024

Fudbal 0

Svestan da je napravio grešku

Gobelja

Fudbaler OFK Beograda Marko Gobeljić izvinio se tom klubu nakon što je u ponedeljak viđen kako na severnoj tribini stadiona Partizana proslavlja pobedu Crvene Zvezde u "večitom" derbiju.

Gobeljić je bio sa ostalim pristalicama na delu tribina namenjenom gostujućim navijačima, odakle je posmatrao pobedu svog bivšeg tima nad Partizanom (0:4).

To ne bi bio problem, da desni bek trenutno nije član drugog superligaškog tima.

- Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere, ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja. Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima - stoji u izjavi Gobeljića za klupski sajt.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading