SVAKA ČAST, HAMADE Međedović srušio sjajnog Francuza i na korak je od polufinala "Next Gen-a"

22:22

Tenis 0

Sjajne partije Hamada Međedovića!

Hamad Međedović
EPA

Srpski teniser, Hamad Međedović, upisao je i svoju drugu pobedu u Džedi na turniru "Nove generacije), pošto je sa 3:1, po setovima 4:2, 2:4, 4:3, 4:1 bio bolji od Luke Van Aša, jednog od najvećih favorita na ovom turniru! 

Hamad je odlično startovao turnir, slavio je protiv Aleksa Mikelsena posle dosta muke sa grčevima, ali, sada je pokazao verovatno i najbolju igru koju je mogao, te je veoma lako posle skoro dva sata slavio protiv talentovanog Francuza. 

NOLE POMERA GRANICE, A NEKIMA TO NIJE DOVOLJNO ATP objavio kandidate za godišnje nagrade, a Đokovića nigde nema

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Međedović je odlično počeo i sada, veoma lako je uzeo set, ali, drugi je izgubio nakon što je izgubio jedan brejk. Prevaga je viđena u trećem, kada je Hamad posle ogromne bitke slavio u taj-brejku sa 9:7, što je psihički slomilo Francuza, koji je totalno posustao na kraju.

Ovom pobedom je Hamad Međedović ostao sam na prvom mestu sa oba trijumfa, dok se iza njega nalaze Luka Van Aš i Abdelah Šelbaj sa po jednom pobedom i jednim porazom, dok je Mikelsen na poslednjem mestu bez trijumfa.

Upravo će protiv Šelbaja odigrati i poslednji meč, a ako se rezultati poklope, neće mu biti potreban ni trijumf za plasman u polufinale, gde prolaze dva najbolje rangirana tenisera. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Izvor: Darko Lučić

Komentari(0)

Loading