NOVAK SE OGLASIO EMOTIVNOM PORUKOM Đoković otkrio trenutak koji mu je izazvao ogromnu jezu i oduševio Srbiju (VIDEO)

23:25 | 13-12-2023

Tenis 0

Jedna od najuspešnijih sezona u karijeri

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ukratko je sumirao jednu od najuspešnijih takmičarskih godina u impresivnoj karijeri.

Iza Novaka Đokovića je jedna od najuspešnijih sezona u karijeri. U godini na izmaku prvi reket planete postao je najtrofejniji grend slem teniser svih vremena.

 Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone – napisao je Nole na Instagram profilu, dodavši:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj. Još jedna fenomenalna sezona koja nam je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024 godini. Radujem se novim izazovima. Samo napred i Idemooo – napisao je Novak Đoković.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading