PA, OVO JE POTPUNI HIT Kirjos otkrio kakve poruke mu Đoković šalje svaki dan i nasmejao ceo svet (VIDEO)

21:02 | 16-01-2024

Tenis 0

Ko bi rekao da će Novak i Nik ovako da se zbliže

Nik Kirjos
EPA

Kažu da nesreće zbližavaju ljude. Upravo to dogodilo se najboljem tenisru svih vremena Novaku Đokoviću i Niku Kirjosu. Australijanac je bio jedan od najvećih Novakovih kritičara, često je znao da pretera i uputi otrovne strelice, ali se sve promenilo kada je naš as prošao kroz golgotu u Australiji pre dve godine, odnosno kada je deportovan iz zemlje.

Dok su čak i brojni teniseri osipali paljbu po Đokoviću, Nik ga je zdušno branio i pružao mu podršku. Danas su jako bliski, toliko da se čak i dopisuju svakoga dana.

Upravo o tome je pričao Kirjos za Eurosport, gde radi kao komentator za vreme Australijan opena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ma, mi šaljemo 'mimove' (grafičke internet šale) jedan drugome! Definitivno smo imali trnovit početak našeg odnosa, ali neke stvari su se tu promenile. Sada, bukvalno, pričamo maltene svaki dan! - rekao je Kirjos.

Naglasavši da ima još nekih kolega s kojima je "ratovao" ili još uvek vodi takve bitke, poput Stefanosa Cicipasa (uz komentar "narod voli kada na red dođu takvi mečevi, jer znaju da će biti 'začinjeni' svim i svačim), Kirjos je upitan o čemu to on i Novak pričaju svakodnevno.

Odgovor je glasio:

- Pričamo o bilo čemu. Pa, eto, šaljemo 'mimove' jedan drugome!

- Stvarno? Đoković to radi? - glasilo je naredno pitanje Lore Robson.

- Da! Da! Eto, imao je prekjuče onaj neverovatan volej, i ja sam ga odmah upitao 'Odakle tebi takvi potezi? Nisi to imao protiv mene na Vimbldonu (u finalu)'. A on mi odgovara 'Pa, od tebe sam to uzeo'. Kunem vam se Bogom, to je rekao - otkrio je nasmejani Nik Kirjos o svom novom, velikom teniskom drugaru.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading