NOVAK ŠOKIRAO IZJAVOM Đoković otkrio: Možda neću ni imati novog trenera (VIDEO)

22:18 | 28-03-2024

Tenis 0

Novak iznenadio izjavom.

ata
ATA Images

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prisustvuje večeras u beogradskom Domu omladine projekciji filma "Legenda" o čuvenom teniskom treneru Nikoli Piliću.

Tom prilikom Novak je rekao da nije siguran da će imati novog trenera.

- Što se tiče naredne etape ili poglavlja po pitanju trenera, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će nekoga uopšte biti. Uvek sam imao trenere uz sebe, od malih nogu, pokušavam da osetim šta mi prija u ovom trenutku i što smatram da mi je potrebno, tako da, biće blagovremeno obavešteni ako neko bude došao.

Naravno, bilo je reči i o Goranu Ivaniševiću:

- On je pre svega moj prijatelj za života. Neko ko je meni izuzetno drag, tako da time što smo okončali profesionalnu saradnju ne znači da ćemo prestati da budmo prijatelji. Naprotiv. Rastanak je bio pozitivan, koliko god rastanak može da bude takav. Jednostavno, došlo je do tačke zasićenja gde smo osetili da je vreme da se raziđemo nakon šest godina saradnje, gde smo napisali stranice istorije našeg sporta, osvojili nebrojeno grend slemova i završili nekoliko godina kao broj jedan na svetu - rekao je popularni Nole, pa dodao:

- Prošli smo kroz deportaciju i diskvalifikacije i tako dalje i mnoge momente koji nisu nimalo prijatni ni za njega kao mog trenera, tako ni za mene. Uprkos svemu, on je bio tu za mene. To je nešto čega ću se ja najviše sećati, to je taj ljudski odnos prema meni u našem profesionalnom igrač-trener odnosu. Uvek su te neke ljudske vrednosti bile ispred svega. Zbog takvog odnosa i takve hemije koje smo imali, onda je i sam rezultat došao kao posledica, odnosno pozitivna nuspojava svega toga.

Film se prikazuje u okviru "Martovskog festivala" dokumentarnog i kratkometražnog filma.

Đoković je važan deo juniorske karijere proveo u Pilićevom kampu u Minhenu, a na projekciju filma došao je sa majkom Dijanom i ocem Srđanom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading