PLANOVI DA SRUŠI NOVAKA SU MU PALI U VODU Alkaraz ovo nikako nije očekivao, sprema mu se opasan pad na listi

15:10 | 31-03-2024

Tenis 0

Janik Siner će izgleda u narednom periodu biti najveći rival Novaka Đokovića

Alkaraz i Đoković
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Kada je Karlos Alkaraz čuo da Novak Đoković neće igrati na Majami openu nadao se da može da ga dodatno sustigne i da dođe nadomak prvog mesta ATP liste. Umesto toga bi mogao da padne i sa druge pozicije!

Nakon što mu je čas tenisa održao preporođeni Grigor Dimitrov i pošto ga je eliminisao Alkaraz je ostao bez 160 bodova i nije odbranio poene iz prošle godine sa Floride. Sada je na 8.645 bodova i ako Janik Siner osvoji turnir pašće Španac na treće mesto!

"NOVAČE, NI SLUČAJNO NE PRESKAČI VIMBLDON" Poznati trener ZAVAPIO: Olimpijske igre nisu naporne

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Siner je uspeo da pobedi Danila Medvedeva vrlo rutinski i da ga ostavi na 7.165 bodova, 600 manje nego prošle nedelje, a ukoliko osvojio turnir mladi Italijan iz Južnog Tirola imaće 8.710 bodova i prvi put u karijeri će se popeti na drugo mesto. Ipak Novak Đoković je, iako je igrao jako malo u Indijan Velsu i nije nastupao uopšte u Majamiju, ostao ubedljivo prvi sa 9.725 poena. 

Što se tiče Grigora Dimitrova on je ulaskom u finale uspeo da obezbedi 3.550 bodova, a ako pobedi ide na 3.890. Za sada je siguran u Top 10, a mogao bi i do sedmog mesta ukoliko trijumfuje. Duel Dimitrov-Siner u finalu Majamija zakazan je za 21 čas. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

Komentari(0)

Loading