MOĆNE REČI NOVAKA Đoković otkrio šta ga je oduševilo, pa spomenuo Nadala

23:25 | 28-05-2024

Tenis 0

Prva prepreka je preskočena

Novak

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. Novak je na startu turnira pobedio Pjer-Iga Erbera sa 6:4, 7:6 (3), 6:4 nakon dva i po sata borbe.

Posle meča je otkrio da je bio oduševljen ambijentom.

Bilo je stvarno neverovatno sa navijačima. Hvala na prisustvu. Igrao sam protiv Francuza, publika je bila na njegovoj strani, ali bilo je dobro. Vratio sam se posle 12 meseci, ovaj teren je bitan za moju karijeru. Prošle godine sam sanjao da osvojim ovaj trofej. Bio je to veliki izazov, velika planina na koju se treba popeti...

Ovaj meč u večernjem programu je bio poseban za mene, drugačiji uslovi za igru, dugačak je dan kada se čeka na svoj meč, ali kada dođeš ovde, izađeš ovde pred ovu publiku... Hvala vam za ovaj ambijent - rekao je Novak.

Francuz je igrao odlično.

- Servirao je jako dobro, jako kvalitetno, pogotovo na drugom servisu. Bio sam u nezgodnoj situaciju, morao sam da nađem pravu poziciju... Da budem skoncetrisan u taj-brejku. Da je on dobio drugi set, bila bi drugačija priča na stadionu, u meču u svemu. Srećom, bio sam prisutan i uspeo sam da odradim svoje najbolje - objasnio je prvi reket sveta.

U ponedeljak je gledao meč u kom je Saša Zverev pobedio Rafaela Nadala.

- Gledao sam meč Rafe i Zvereva. Njih dvojica su dva sjajna igrača, što je rečeno na terenu u tom meču. Možda je to poslednji meč Nadala, ali nikada nećemo zaboraviti u ovom sportu šta je uradio Nadal i šta je uspeo Nadal ovde. Čestitam mu na fantastičnoj karijeri - naveo je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading