OVO NIKAKO NIJE DOBRO Stigle loše prognoze za Novaka Đokovića

21:23 | 13-06-2024

Tenis 0

Mnogo toga zavisi od Olimpijskih igara

epa
EPA-EFE/YOAN VALAT

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković oporavlja se od operacije kolena i kuje planove za nastavak sezone, a prioritet su mu Olimpijske igre u Parizu.

Novak se povredio u četvrtom kolu Rolan Garosa, pa je bio primoran da se povuče pre četvrtfinalnog okršaja sa Kasperom Rudom.

Slavni italijanski teniser Paolo Bertoluči zabrinut je za Đokovića.

- Signali uopšte nisu dobri, njegov nivo igre nije isti kao što je bio pre godinu dana. Pri kraju je svoje karijere. Ne može da bude tako dominantan kao što je bio toliko godina. I sada, sve zavisi od motivacije, koja je drugačija kada igra na grend slemu ili Olimpijskim igrama. Sada, verujem da neće igrati na Vimbldonu i da će se odmarati za Olimpijske igre. Ako to ne krene kako treba, mislim da treba ozbiljno da razmisli. Možda se čak ne bude ni kvalifikovao za finalni turnir u Torinu. Sigurno je da će o tome razmisliti bar sto puta. Sačekajmo - rekao je Bertoluči za Fanpage.it.

Paolo Bertoluči je inače bio 12. igrač sveta svojevremeno, u karijeri je osvojio šest titula, a najveći uspeh na grend slemovima mu je četvrtfinale Rolan Garosa 1973. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading