IDEALNA PRILIKA ZA ZVEZDINE DEBITANTE Mogu li Silas, Radonjić i Krunić kao Boaći i Marin na rođendan "Marakane"?

14:04 | 11-09-2024

Fudbal 0

Crvena zvezda će u subotu od 20 časova ugostiti ekipu Napretka u okviru osmog kola Superlige Srbije, a igrači i navijači će zajedno proslaviti 61. rođendan stadiona "Rajko Mitić". Priliku da upišu nastupe će imati tri Zvezdina pojačanja - Nemanja Radonjić, Rade Krunić i Silas, a tradicija govori da su novajlije ostavljale odličan utisak na rođendanima Marakane.

Radonja

 

U sezoni 2018/2019, Zvezda je proslavila 55. rođendan Marakane, a crveno-beli dres je zadužio Marko Marin i kao veliko pojačanje stigao pred sam start grupne faze Lige šampiona. Pomenute takmičarske godine je umesto Napretka, protivnik na obeležavanju rođendana bio Radnik iz Surdulice. Crveno-beli tim je dominantno slavio, rezultatom 6:0, a u najboljem svetlu su se pokazala najveća pojačanja kluba u letnjem prelaznom roku.

Najzvučnije ime je svakako bio Marko Marin. Na svom debiju, na utakmici protiv Radnika, postigao je gol, te asistirao čak dva puta i pokazao da će biti veliko pojačanje za utakmice Lige šampiona, a prva je odigrana protiv Napolija na stadionu “Rajko Mitić”.

Igrač koji je na duelu protiv Radnika po prvi put u drugom mandatu obukao crveno-beli dres je miljenik navijača - Ričmond Boaći. Nastavio je Zvezdin napadač tamo gde je stao te je postigao dva pogotka protiv Radnika. Uspeo je čak i da asistira, i to upravo debitantu, već pomenutom Marku Marinu.

Na utakmici protiv Radnika su debitovala još dva pojačanja Goran Čaušić i Džonatan Kafu, a obojica su uspela da se upišu u listu strelaca na debitantskom meču.

Šest godina kasnije Zvezda može da se pohvali sjajnim pojačanjima koja su stigla u klub pred proslavu 61. rođendan Marakane, ali i kao što je to bio slučaj i 2018. godine pred prvu utakmicu u Ligi šampiona koju će odigrati protiv Benfike na domaćem terenu od 18 časova i 45 minuta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading