IMT POSTAVIO DOMAĆI ZADATAK Luković prodat u milionskom transferu

16:43 | 11-01-2024

Fudbal 0

IMT napravio najveći izlazni transfer u istoriji kluba i poslao Lukovića u Francusku

Miloš Luković
Marko Metlaš/Alo

Uglavom Crvena zvezda i Partizan prednjače po visini izlaznih transfera u domaćem prvenstvu. Nedavno je TSC prodajom Petra Ratkova za 5.000.000 evra postavio zadatak za srpske klubove. Ali, sve je nadmašio IMT.

Ima IMT bisera Miloša Lukovića. Istakao se 18-godišnji napadač ove polusezone kada je na 19 utakmica u MozzartBet Superligi Srbije postigao 10 pogodaka.

Ozbiljan u nameri da ga dovede je bio i moskovski Spartak, ali je trku dobio francuski Strazbur koji je zaključio transfer Lukovića!

Kako javlja ugledni Fabricio Romano, Luković već danas putuje za Francusku na potpis ugovora sa Strazburom koji će ga uskoro i predstaviti.

Prema ranijem pisanju francuskog L'Ekipa, transfer bi trebalo da bude vredan 5.500.000 evra čime će ući među 15 najvećih prodaja u istoriji srpskog fudbala!

Zanimljivo je da će zapravo novac za Lukovića obezbediti Tod Boli, vlasnik Čelsija, koji je pre nekoliko meseci kupio francuskog prvoligaša koji služi kao poligon za mlade igrače. Slično kao što Mančester siti ima razgranatu mrežu klubova širom sveta.

Ideja američkih vlasnika Čelsija je ista, pa bi tako Luković u slučaju dobrih partija mogao lako da se obre u Londonu u plavom dresu dvostrukog prvaka Evrope.

Ali, najpre dokazivanje u Strazburu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading